Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Flera fall av misshandel

Polisen i Örnsköldsvik har fått ta emot flera misshandelsfall i helgen.

Annons

Natten mot söndag anmälde en kvinna i 20-årsåldern att hon fått ta emot flera slag mot ansiktet av en man. Svullnader och kraftiga blånader blev följden, vilket även en polispatrull kunde konstatera. En motanmälan har gjorts till händelsen, som ska ha inträffat vid Stora torget.

Vid Statoil på Vikingagatan ska även en man i 20-årsåldern ha åkt på stryk av två jämnåriga, utpekade personer. Ett besök på akutmottagningen blev resultatet av detta.

Tidigare i veckan åkte en man på några käftsmällar inne på restaurang O´learys. Enligt mannen skulle en av smällarna ha gett en trasig framtand, vilket också poliserna kunde konstatera.

I söndagsmorse upptäcktes en blodig man i Hamnparken. Mannen, som var berusad, låg och sov, men hade även skador som han själv uppgav att de kom från en misshandel. Mannen kunde även peka ut en av brottslingarna.

Som om inte misshandelsfallen skulle räcka i helgen, kallades även en polispatrull till Sörbyvägen och ett familjebråk. Från detta "bråk" är dock uppgifterna knapphändiga och anmälan ska bland annat vara följden av flera tidigare slag mot en kvinna.