Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Sofie älskar Göteborg

/

Annons

Äntligen kan Sofie Pahlin, Bjärtrå, ta körkortet. I dag fyller hon nämligen 18 år och det firar hon med släkt och vänner.

Sofie går sista året på estetiska programmet med inriktning teater och musikalprofil på Ådalsskolan i Kramfors. Just nu håller de som bäst på att förbereda en musikal "Pinocchio" som de har jobbat med under hösten. I slutet av januari är det premiär och Sofie och hennes klasskamrater kommer att spela huvudrollerna, något som hon ser framemot.

Efter studenten planerar Sofie att jobba och tjäna lite pengar för att sedan flytta till Göteborg och utbilda sig till sjuksköterska. Att jobba inom vården är något som hon verkligen vill göra och då gärna som ambulanssjuksköterska eller barnmorska.

Varför vill du flytta till just Göteborg?

Jag har alltid älskat Göteborg helt enkelt, det är en så himla mysig stad. Alla verkar vara så snälla och underbara där.

När hon inte pluggar så umgås hon gärna med sina vänner och pojkvännen. Eftersom hon gillar allt som är söt så bakar hon gärna. När det gäller musik så är hon lite av en allätare men den ska absolut spelas på högsta volym.

Sofie beskriver sig själv som glad, sprallig och envis. I födelsedagspresent vill hon gärna ha pengar till en studentresa till Alanya som hon tänker göra tillsammans med fyra andra tjejer.

Födelsedagen firar hon med släkt och vänner.

Mer läsning

Annons