Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

"Kakor är min passion"

/

Berith Wiberg älskar att baka och då speciellt kakor. Inför födelsedagen har hon laddat med nya sorter.

Annons

Berith Wiberg är född och uppvuxen i Örnsköldsvik men flyttade vid 30 års ålder till Ullånger och där trivs hon väldigt bra. Ett perfekt ställe för barnen att växa upp på, enligt Berith.

Hon har jobbat som Evangelist i södra Sverige, banktjänsteman och personlig assistent men just nu är hon sjukskriven sedan ett par år tillbaka.

Berith gillar att baka kakor, det är nämligen hennes passion. Tyvärr blir det inte så ofta nu när hon är sjukskriven men hon passar på när hon har en "bra dag".

– Jag provar ett nytt recept så födelsedagsgästerna kommer att få vara testpersoner. Hittade receptet i en tidning där de har vunnit ett pris, så de kan ju inte smaka så illa.

Hon gillar också att läsa böcker, just nu är den amerikanska författarinnan Karen Kingsbury som gäller.

– Hennes kristna romaner är så bra att man har svårt att lägga ifrån sig böckerna.

Familjen består av maken Anders, barnen Simon, Mikael, Elia och Maria. Till familjen hör också Elias och Marias små hundar Benito och Nalina.

I dag fyller Berith 60 år och på lördag har hon öppet hus på eftermiddagen i Pingstkyrkan, Ullånger. Några presenter vill hon inte ha men man får gärna skänka pengar till Ukrainahjälpen Filippus och Caminul Felix, familjebarnhem i Rumänien och Thailand.

Mer läsning

Annons