Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Julia vill hjälpa andra till ett hälsosammare liv

/

I framtiden vill Julia Ledin jobba som personlig tränare och kostrådgivare för att kunna hjälpa människor att leva lite hälsosammare.

Annons

Julia går andra året på Östersunds gymnasieskola där hon läser till Personlig tränare (PT). Det bästa med utbildningen är enligt Julia att de får så mycket egen träningstid på skolschemat och att de har en otroligt duktig lärare, Thomas Näsholm, som är väldigt intresserad vilket hon tycker är viktigt när man ska lära ut. Efter studenten är hennes planer just nu att plugga vidare till kiropraktiker

– Det är en utbildning som jag tror är bra att ha då man få lära sig att behandla skador och besvär som orsakas av störningar i leder, muskler och nervsystem.

I framtiden vill hon jobba som personlig tränare och kostrådgivare samt föreläsa om ett hälsosammare liv. Drömmen är att få äga en egen gymkedja som ska finnas över hela världen.

När hon inte pluggar så tränar hon. Julia har sysslat med många olika sporter, men roligast har fotboll och längdskidor varit. När hon inte tränar så umgås hon med kompisar och pojkvännen, jobba extra på ett apotek. På lediga helger åker hon hem till Sollefteå.

Julia beskriver sig själv som sportig, målinriktad och glad.

En person som hon beundrar är sin morfar som alltid stöttar henne samt varit hennes tränare när hon spelade fotboll. . Andra personer som hon beundrar är Paolo Roberto och Isabella Löwengrip.

I dag fyller Julia 18 år och födelsedagen firar hon i lägenheten i Östersund tillsammans med familjen, som består av mamma, pappa och lillebror, släkt, pojkvän och vänner.

Vad är ditt bästa hälsotips?

- Ät regelbundet och efter tallriksmodellen samt att vardagsmotionera.

Mer läsning

Annons