Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Helen firas med öppet hus

/
  • Bilden togs när Helen var i Thailand och då hon lät sy upp en klänning till sin brors bröllop i sommar. Nu fyller hon 40 år och får anledning att klä sig extra fin igen.

Annons

Men Helen fyller 40 år först den 18 september och då det blir fortsatt firande tillsammans med arbetskamraterna och boendegrannar i Skönsberg, Sundsvall.

– Men veckan därpå ska jag åka till minas syskon Simon och Kristin som bor i Stockholm för att avsluta firandet och då blir det hemliga aktiviteter, säger hon nöjt.

Helen arbetar i Hagagruppen i Sundsvall och enligt sina närmaste är hon en mycket älskvärd och social person, som månar om sina nära och kära. Hon är mycket barnkär och ser fram emot att träffa sina syskonbarn, Wilma, två år och Emma, två månader.

Helen gilla att röra på sig, hon dansar, promenerar och spelar bowling med Kometerna. Vintertid är det slalom som gäller.

I sommar har hon hjälpt till i sina föräldrars butik i Noraström och i det Bomanska museet.

– Jag brukar guida och serverar fika till kunderna, säger hon.

Då och då har hon också tagit ett dopp och en tur med sin roddbåt. Hon gillar även att plocka bär och svamp. Ett annat intresse är att lägga patient dels med kortleken i sin hand och dels på datorn. Hennes önskepresent är en iPad.

Mer läsning

Annons