Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fin debut av Öbackaboxare

Annons

I helgen som var gästade Öbacka BK Sundsvalls BK för den fjärde deltävlingen i Norrlandsserien. Tävlandes för ÖBK var Edvin Prytz i 75 kilo och debutanten Daniel Lundkvist i 36 kilo.

Det var en efterlängtad debut från Daniel Lundkvist som med några nerver klev in i ringen i SBK:s klubblokaler. Första ronden var lite trevande även om den unge ÖBK-Pugilisten visade fint fotarbete och en god vilja. I rond två och tre kom Daniel igång ordentligt och släppte ifrån sig fina slag och var effektiv med sin gardering. En fin debut och 22 poäng från Daniel Lundkvist.

Edvin Prytz tacktar på bra i 75 kilo och hade två matcher i tävlingen. I båda två visade han fina nerver och bra, stabil, Härnösandsboxning. Prytz har en stadig utveckling och efter juluppehållet tog han för sig och fick in två fina 27-poängsmatcher. En mycket bra insats och boxning som börjar stabilisera sig.

"Edvin jobbade mycket bra med garden och fötterna" kommenterade coach Olivia Gustafsson som även lovordade Daniels debut.

Linus Gustafsson

Näraskribent

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Allehanda Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel