Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fick p-böter utanför gallerian i Kramfors – nästa shoppingtur går till Birsta

Annons

Tog en åktur in till centrala Kramfors för att besöka vår galleria och lyckades med den stora turen att hitta en parkeringsplats på gallerians kundparkering. Det är inte lätt minsann då politikerna och tjänstemännen på kommunen också använder denna parkering. Hur många jobbar där egentligen?

Besöket drog ut på tiden då det ska provas både kläder och skor och köp av böcker och stå i en lång kö på apoteket. Då var ett besök i den trevliga kaffeserveringen på sin plats för trötta ben.

När vi kommer ut till parkeringen ser jag en p-bot på min bil. Jag var tio minuter sen.

Hur kan kommunen tidsbegränsa parkeringen till en galleria till två timmar? Jag förstår tanken när det gäller gatorna, men till en galleria med många affärer..? Har aldrig sett något liknande i någon annan stad.

Är tanken att felparkerarna ska betala kommunens enorma underskott?

Vem vet... De ska i alla fall få betalningen för p-boten av mig, men nästa gång det ska storhandlas blir det Birsta. Gallerian Christoffer har tyvärr sett mig för sista gången.

Felparkerare

■■ Följ Allehanda Ordet fritt på Facebook

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel