Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Festkväll med gradgivning hos Odd Fellow

Vilken kväll vi Vårdkasbröder hade den 2 maj. Kvällens höjdpunkt var gradgivning i andra graden. Bröderna Nils-Göran Nyberg och Jonas Rydén är nu på god väg i sin vandring inom Odd Fellow.

Annons

Det bröderna Jonas Rydén och Nils-Göran Nyberg var med om i vår vackra logelokal var enligt vad broder Jonas sade i sitt tacktal senare under kvällen i matsalen, något utöver det vanliga. Vi kan inte nog harangera skådespelarnas prestation sade broder Jonas.

Broder K Staffan Andersson höll ett insiktsfullt tal till våra nya andra grads bröder om betydelsen av kärlek till våra medmänniskor. Mycket tänkvärt och som vi alla bröder bör ta till oss. För övrigt en tanke som alla människor bör bära med sig genom livet.

Vid maten talade broder Övermästare Magnus Viklund till våra nya andra grads bröder om vikten att vara kärleksfull. Vi logebröder ska slösa med vår kärlek till nästan var uppmaningen från broder ÖM.

Kvällen avslutades med samling i matsalen där pannbiff med löksås, stekt potatis och lingonsylt serverades. Gott var det, jag tror att allt gick åt. Vi tackar broder klubbmästare och vice klubbmästare för förplägnaden. Skött som vanligt på ett alldeles utmärkt sätt.

Karl-Erik Norin

Näraskribent

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Allehanda Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Allehanda Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel
Annons