Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Femte förlusten för Långsele

Att det är målen som räknas fick Långsele en tydlig påminnelse om i bottenmötet mot Selånger.

För trots en pigg inledning, en hel del chanser och en spelmässigt jämn drabbning blev det 1–4 mot ett betydligt effektivare Selånger.

– Vi måste göra mål på chanserna, vi skapade ju 4-5 kvalificerade lägen i början och hade vi fått ledningen tror jag det blivit en annan match, förklarade LAIF-tränaren Hans Hiller.

Efter fyra raka förluster jagade Långsele sina första poäng mot nästjumbon Selånger. Matchupptakten gav också vissa förhoppningar, men hemmalaget fick ingen utdelning på chanserna och blev i stället straffade av Selångers effektiva omställningar. Gästerna kunde också gå ifrån till 4–0 innan Anna Mikaelsson tröstmålade på straff i slutminuterna.

Målvakten Tove Domeij fick priset som bästa Långselespelare och var tillsammans med Hilda Edström hemmalagets främsta. Långsele som efter sena återbud tvingades ställa upp utan sex ordinarie startspelare.

– Då blir det för tunt, vi får inga alternativ att jobba med i laget, men förhoppningsvis får vi tillbaka alla spelare och då kommer det att vända, avslutade Hans Hiller.