Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Fart och glädje när unga dansare bjöd på sprudlande show

När Showdans i Örnsköldsvik bjuder på terminsavslutning kan man vara säker på att få se en sprudlande show med massor av action och duktiga dansare på scenen.

Annons

Under helgen den 9-10 december bjöd Showdans på en mastig och väl genomförd föreställning. Och som vanligt var det fullsatt på alla tre föreställningarna på Folkan teater. I år togs publiken med på ett äventyr bland olika tv-program för att hitta saknade siffror. Vi fick träffa såväl Angry Birds som Barbie och Super Mario.

Danserna och berättelsen hölls ihop av unga skådespelare. Showdans ger kurser från två år och uppåt och det märks att dansarna har roligt på vägen. Både publiken och dansbarnen överraskades av ett gäng pappor som dansade balett i tutu-kjolar.

Som vanligt avslutades den sprakande föreställningen med "Bumbibjörnarna" där alla elever sjunger tillsammans på scenen.

Laila Estvall

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Allehanda Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel