Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Farmen-Lina i tårar av saknaden efter familjen

När deltagarna i Farmen fick chansen att skriva brev till sina nära och kära blev det en känslosam stund för Falutjejen Lina Ilar.

I avsnitt 34 fick alla Farmens deltagare möjlighet att skriva ett brev till någon utanför tävlingen på en gammal skrivmaskin. För Lina Ilar från Falun blev brevskrivandet känsloladdat och hon började gråta.

– Det var jätteskönt att skriva att skriva hem, jätteskönt verkligen. Det var som att det lättade lite från hjärtat. Jag saknar mormor, morfar och mamma fruktansvärt mycket, de betyder jättemycket. Det känns som vi varit här sjukt länge alltså och man umgås med en massa folk som man inte valt att umgås med, säger Lina i programmet.

Senare i programmet tröttnade Lina på de andra deltagarna som hon inte tycker gör sina uppgifter riktigt och hon känner sig som en dagmamma som tjatar på dem.