Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Familjeträff på Gårdsbutiken

K.G.Freed med sambo Gerd samlade sin stora familj till en höstträff på Gårdsbutiken. Det är fem generationer i familjen där K.G. är bl.a. Momors morfar.

Vi blev varmt mottagna av värdinnan Lotta som alltid är glad och trevlig. Före maten så gick vi en tipsrunda som ett utav barnbarnen, Björn med sambo Kristin ordnat med, mycket kluriga frågor. De bästa resultaten belönades med bl.a. kantareller som K.G. själv plockat samt öviga priser skänkta av Björn och Kristin. Det var mycket fint väder och både Fredrik med sin fam. och Björn kom i "finbilar" Fredrik i en Cheva från 1956 och Björn nedcabbat i en Miata MX5 .Maten vi sedan blev serverade bestod av pärstampa, rökt lax, fläskfilé goda såser smör bröd och dricka, en utmärkt kombination som var mycket mycket gott. Därefter serverades vi kaffe, goda kakor samt hembakad god tårta med säsongens bär som utsmyckning.

I dessa Coronatider så är det mycket trevligt att under en sådan här träff få umgås med sina nära och kära, utan kindpussar och kramar. Efter en mycket trevlig dag tillsammans så skildes vi åt och åkte alla hem till sitt. Tack till er alla som deltog och ett extra stort tack till Lotta med personal för god mat och utmärkt service, vi kommer igen.

Karl Gustav Freed

Näraskribent

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Allehanda Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel