Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Evi kan vinna miljoner

På lördag blir Evi Lundberg från Bollstabruk Trissmiljonär. Hon är redan garanterad 10 000 kronor i månaden i tio år men har chans på ända upp till 50 000 kronor i 25 år om turen är på hennes sida.

- Det känns fortfarande overkligt, jag fattar nog inte riktigt vad som hänt förrän jag sitter där i tv-studion. Men det är jättekul, säger Evi.

Den Trisslott som gjorde att hon nu får åka till Stockholm för att i direktsänd tv skrapa Triss månadsklöver fick hon i födelsedagspresent av sina söner.

- Jag såg inte det först men sedan sa en av mina söner att jag hade tre klöver. Sedan blev jag helt hispig så min man fick ringa Svenska spel.

Och på fredag åker Evi ner till Stockholm för att skrapa i direktsändning sedan under lördagen. Maken Leif följer med på resan.

Hon är garanterad en vinst på sammanlagt 1,2 miljoner kronor redan innan hon börjar skrapa. Sedan kan det bli ända upp till 15 miljoner.

- Bara 10 000 kronor i månaden i tio år känns jättefint. Nu vet jag att jag kan sluta jobba när jag fyllt 60, som jag alltid sagt. Jag jobbar ju inom vården och känner att jag börjar bli trött i kroppen.


Läs mer i fredagens TÅ
MARGARETA CRONQUIST
070-650 24 61

Webbredaktör
MADELENE HOLMGREN
070-650 31 67