Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ett fall framåttrots ny förlust

Tredje förlusten på fyra omgångar.
Men trots 0-1 mot IFK Östersund var det ändå ett klart fall framåt för ungdomsliga Sollefteå GIF där spelarna fick en hel del kritik efter senaste matchen av ledningen.
– Fast det här var en liten revansch för killarna trots att de inte gav några poäng, sa tränaren Andreas Karlsson efteråt.

Annons

Gästerna från Jämtland vann fullt rättvist, det ska genast understrykas. Men det var också det klart bästa laget som Sollefteå mött hittills.

– De håller division 2 klass, fastslog GIF-sportchefen Anders Qvist som imponerades av gästerna.

Östersund gjorde matchens första och enda mål redan i den 16:e minuten. De hade massor av chanser att öka på ledningen och borde stängt den här matchen tidigt, men Kristoffer Vesterlund i GIF-målet var näst intill omutlig den här dagen. Han var planens överlägset bäste spelare och räddade hemmalaget från en större förlust.

Östersund var klassen bättre, speciellt i den första halvleken då Sollefteå inte förmådde att skapa en enda målchans att tala om. Bättre spel av Sollefteå i andra och en del lägen för en kvittering, men Östersund höll undan och vann trots allt rättvist.

$1

Matchfakta

$1

Division 3 Mellersta Norrland

$1

Sollefteå-östersund

$1

0-1 (0-1)

$1

M: 01- (16) Ismael Strömstedt.

$1

Utv: Tobias Rappson Sollefteå (89)

$1

Domare: Rickard Lingensjö, Kvissleby

$1

Publik: 146

Annons