Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Eriksson ledde Dallas till seger

Annons

Den svenske landslagsspelaren Loui Eriksson stod för ett hattrick när han med sitt Dallas besegrade Columbus med 6-5 efter straffar. Eriksson är i en fantastisk form, i senaste matchen mot Phoenix natten till onsdagen gjorde han två mål och i natt följde han upp med NHL-karriärens första hattrick.

Veckans framgångar har fört upp Göteborgaren på första plats i den svenska målligan och en delad sjätteplats i NHL:s totala med 17 mål. Eriksson gör sin tredje säsong i Dallas och han har redan toppat sitt målrekord från förra säsongen.

Atlanta förlorade hemma mot Pittsburgh med 3-6 trots att Johan Hedberg byttes in i mitten av andra och spikade igen målet fullständigt. Hedberg som hittills under säsongen fått förtroendet i hälften av Atlantas matcher tog i och med nattens inhopp ett stort kliv mot en ordinarie plats.

Nattens stora nyhet hämtas dock inte från någon av rinkarna utan det är Mats Sundins besked om att han kommer ansluta till Vancouver där han blir lagkamrat med bland andra Mattias Öhlund och Sedinarna. Sundin kommer till Vancouver den 27 december och är enligt klubbens General Manager i fantastisk form.

Mer läsning

Annons