Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

En strålande julkonsert

Det blev en kväll i gospelns tecken när julkonserten "En strålande jul" gick av stapeln.
Samuel Ljungblahd och Daniel Stenbaek tillsammans med Höga kusten Gospel såg till Själevads kyrka fylldes av härlig sång och ljuva toner.

Annons

Gilla Mittnöje på Facebook för fler nöjesnyheter

Många var det som ville närvara på den stämningsfulla julspelningen i fredags. Redan en vecka innan spelningen var biljetterna slut, något som arrangören Robin Hörnkvist inte hade räknat med.

– Man hoppas alltid på att det ska bli slutsålt, men det är inget man räknar med. Jag är jättenöjd, det blev ett fantastiskt avslut på året, säger han.

10 heta nöjeshändelser i Ångermanland under december

Under konsertens gång fick publiken, på drygt 400 personer, ta del av bland annat rivig gospel framförd av Samuel Ljungblahds starka stämma, härlig körsång från Höga Kusten Gospel ledd av körledaren Lena Bagge Lindström och ljuva toner från pianisten Daniel Stenbaek.

Örnsköldsvik skramlade för Musikhjälpen

Men det var inte bara från scenen det bjöds på ett ordentligt framträdande. Publiken tog ton och sjöng med vid flertalet tillfällen vilket bidrog till den goda stämningen som fyllde Själevads kyrka.

– Det blev en helt galet bra konsert. Jag visste att det skulle bli bra, men inte såhär bra. Det är skitkul, utbrast arrangören Robin Hörnkvist efter att konserten var över och de sista tonerna tystnat.