Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

En person allvarligt skadad efter olycka mellan traktor och bil i Moliden – klämdes fast

En person blev fastklämd i samband med en olycka mellan en traktor och en mindre skåpbil på väg 348 i Moliden vid 16-tiden. En person fördes till sjukhus. Vägen stängdes av under räddningsarbetet men kunde öppnas igen vid 18-tiden.

TV: Vi sände live med anledning av olyckan i Moliden.

Enligt rapporter på plats ska en mindre skåpbil ha kört in i en traktor bakifrån.

Tre personer var inblandade i olyckan och enligt räddningsledaren ska alla tre ha varit vid medvetande.

En av personerna blev fastklämd i samband med olyckan och fick klippas loss för att sedan föras till sjukhus med ambulans. Mannen är i 50-årsåldern och kom in till Örnsköldsviks sjukhus som allvarligt skadad, enligt sjukhuset. Han ska ha fått flera frakturer och lades in på en vårdavdelning.

Ytterligare en person ska ha förts till sjukhus, men enbart för kontroll.

Vägen stängdes av i samband med räddningsarbetet.

– Det var för att vi skulle kunna jobba från båda sidor, säger Mats Renning, chef i beredskap vid räddningstjänsten.

Vid 18-tiden var räddningstjänsten klara på platsen.

– Vi har gjort rent och städat så det ska vara full framkomlighet nu. Men det är helt på hela väg 348 mellan Bredbyn och Örnsköldsvik. Polisen har pratat med Trafikverket och har bett att de ska sanda på platsen, säger Mats Renning.

TV: Se intervjun med räddningsledaren som var på plats vid olyckan.

■ ■ TIPSA! Vet du mer? Har du film eller bild? Kontakta Allehanda.se via telefon: 0660-29 55 00, e-post: tips@allehanda.se eller använd Tipsa-tjänsten. För att skicka mms/sms: skriv Allehanda följt av ditt tips till 72 023.