Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

En mycket bra popsmed

Miss Lis sjunde album “Wolves" handlar om ångest, kärlek, självförakt och beroende men lyssnaren får ändå känslan att alla negativa spiraler går att vända åt andra hållet.

Annons

"I´m your Superman...and you´re my Kennedy" sjunger Miss Li i "Happy Birthday" och så sjunger hon att hon hoppas att födelsedagskakan var god.

Miss Li har, sedan hon 2006 började skriva egna låtar på sitt elpiano som hon lade ut på MySpace och nästan direkt fick skivkontrakt, varit en av den svenska popens bästa namn.

Låtarna på "Wolves" är skrivna tillsammans med och producerade av Sonny Boy Gustafsson. Det är en dubbel-cd. En cd har nio nya låtar. Den andra cd:n innehåller bland annat de låtar Miss Li sjöng i tv-programmet "Så mycket bättre".

Miss Li är så mycket mer än en bra popsmed. Hon har ett personligt tilltal och en väldigt bra men också personlig röst och kan aldrig förväxlas med någon annan artist. Men vi kan aldrig missa att hon är en mycket bra popsmed. Lyssna till exempel på storslagna "The Room" eller effektiva poplåtar som "Spaceship" och "Sugar Coma".

Artist: Miss Li

Album: Wolves

Bolag: National/EMI

Release: 10 april

Betyg: 4/5

LARS LANDSTRÖM