Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

En grötig musikshow i Bollstabruk

Söndagen den 26 november arrangerade MHF (Motorförarnas Helnykterhetsförbund) Kramfors, Grötshow hos Bollsta Folkets Hus i Bollstabruk med subventionerat inträde.

Annons

Innan gästerna gick till borden bjöd vi på alkoholfri glögg. Speciellt inbjudna gäster var Ragnar Forsberg med musiker, MHF vd Göran Sydhage, Ann-Christine Näsholm och Jens Melinder. Vi hade ett lotteri med fina sponsrade priser och en fiskdamm för barnen som de tyckte var roligt. Ordförande Evert Strindin inledde grötshowen med att hälsa alla välkomna och presenterade vår konferencier Stefan Åsander.

Programmet bestod av underhållning med Ragnar Forsberg med musiker vid tre tillfällen, servering av gröt och skinksmörgås, sekreterare Per-Olov Törnkvist berättade om MHF Kramfors aktiviteter under 2017, MHF vd Göran Sydhage talade om alkobommar i hamnarna och arbetet mot alkohol och droger, Ann-Christine Näsholm berättade om sin nya bok, Jens Melinder från Polisen talade om nuläget i kommunen, vinstdragning i lotteriet och servering av kaffe samt Kramforskaka. Ordförande Evert Strindin avslutade Grötshowen med att tacka alla medverkande.

Ett trevligt arrangemang en vecka före första advent med 60 deltagare, vuxna, barn och speciellt inbjudna gäster. Till sist vill MHF Kramfors tacka alla närvarande som bidrog till en mycket trevlig samvaro och slutligen personalen hos Bollsta Folkets Hus för god mat och bra service.

Per-Olov Törnkvist

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Allehanda Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Allehanda Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel