Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Emil Källström – en politisk begåvning av ädlare valör

Ibland växer det upp en politisk begåvning av ädlare valör. En sådan sällsynthet är verkligen välkommen och vad Västernorrland saknat.  Det privata näringslivet sneglar lystet  på  31-åringen ,  men han har valt att lägga själ och hjärta på centerpolitik. Vem då? Emil Källström (C)!

Vem kan ens  namnen på länets fem socialdemokratiska  riksdagsmän och ge exempel  på  några frågor de drivit de senaste åren ? De är säkert trevliga och sympatiska personer men är inte i närheten av   vår mans kapacitet. Han ensam   utvecklar  mer energi  och aktivitet än de 5 tillsammans.

Tycker man att en initiativrik  politiker med gott humör och omdöme   som orkar driva egna idéer är vad vårt län behöver, då är Emil rätt man. Under mandatperioden har man sett en orädd riksdagsman som oförtruten  och  i ständig verksamhet  lyckats nå framgång och  skapa entusiasm och  allianser i bygderna. Den som vågar vinner.

Dessutom hinner han  med att vara partiets ekonomisk-politiska talesman och förekomma allt oftare i riksmedia. Han är troligen  Centerpartiets nästa partiledare. Han har verkligen  visat sig värdig ditt val.

Leif Vestin

 

■■ Följ Allehanda Ordet fritt på Facebook

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel