Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Elever från Nolaskolan bidrar till levande stadskärna

Jag tror att det blir ett misstag för Ö-viks centrum att flytta Nolaskolans gymnasium till Park! De ungdomar som rör sig på stan under luncher, håltimmar och eftermiddagar kommer i de flesta fall från Nola och om de flyttar till Park så kommer det bli avsevärt tystare, lugnare och mera dött i centrum.

Dessa ungdomar som går på fik, äter lunch, går och shoppar, strövar på gator, med mera – de bidrar till ett levande centrum och konsumtion. Om ni hittar på aktiviteter så är det inte lika enkelt för dessa ungdomar att delta. Tycker att Cesamgruppen borde reagera över detta förslag som bidrar till ett ”döare” centrum!

Läs också (insändare): Kläck idéer för ett torg värt namnet

Övrigt: Man skulle väl kunna ha en ”plastplan” där man kan åka skridskor, rullskridskor till exempel. Göra en yta och ha uthyrning (mot pant) av till exempel boule och kubb? Ja, jag vet inte men är mest orolig för en negativ effekt när man flyttar ungdomar från city.

Bella

■■ För fler insändare, klicka här.

■■ Läs och kommentera insändare på Ordet fritts Facebooksida .

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel