Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Eleven Veronica om läget för eleverna på Nordviksskolan: "Det är lite konstigt" – se nya avsnittet av "Malin möter..." här

Intervjuserien "Malin möter..." fortsätter.
Kommunalrådet Malin Svanholm besöker den här gången Nordviksskolan för att höra hur deras vardag ser ut under pandemin.

I "Malin möter..." träffar Malin Svanholm (S), i en serie filmer, ett antal engagerade eldsjälar runt om i Kramfors kommun som gjort något extra under coronapandemin.

I det nysläppta fjärde avsnittet har Svanholm besökt Nordviksskolan, för att höra hur deras vardag ser ut under pandemin. Se avsnittet här nedan.

I avsnittet syns läraren Brita Oldbring och platschefen Andreas Telhammer, som berättar om deras speciella lösning för elever på Naturbruksprogrammet. Malin möter därtill Veronica, som har valt att bo kvar på skolan för att plugga och ta hand om djuren.

– Det fungerar bra, trots omständigheterna. Det är lite konstigt att gå i korridorerna när det är tomt och tyst, men jag trivs bäst här bland djuren och naturen, säger Veronica.

I de tidigare tre avsnitten har Malin Svanholm mött kyrkoherden Lars Parkman och promenadgänget i Nordingrå, Mahmood Al-Hameed i Kramfors som handlat mat till personer i riskgrupper, samt Tommy Sjölund på Handlarn i Lugnvik.

Successivt kommer Kramfors kommun att släppa fler avsnitt av "Malin möter..." och därigenom kunna påvisa fler personliga berättelser av kommuninvånare om varför de engagerat sig och vad de åstadkommit.

På Kramfors kommun egen youtube-kanal kan du se fler tv-klipp från kommunen, men också självklart de tidigare och kommande avsnitten av "Malin möter...". Vill du få kontakt med någon på Kramfors kommun - klicka här.

Ovan artikel är framtagen av Brand Studio Mittmedia och Kramfors kommun och är ej en artikel av nyhetsredaktionen.