Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Eklund tillbaka i Falkenberg

Han förde upp Falkenberg till allsvenskan för ett år sedan. Nu återvänder Hasse Eklund till Hallandsklubben.
"Jag är mycket glad över att vara tillbaka i Falkenberg", säger fotbollstränaren till klubbens webbplats.

Annons

"Mitt år med FFF var fantastiskt och jag har givetvis följt laget under året i allsvenskan. Det finns en genomarbetad strategi som tilltalar mig. Falkenberg vill etablera sig i elitfotbollen med fokus på egna produkter och talanger i närområdet. Jag kommer med högsta motivation att försöka att utveckla det arbetet", säger han.

Eklund har skrivit på för tre år. I år tränade han Kalmar FF, men fick sparken efter säsongen. Han ersätter Henrik Larsson som gått till Helsingborg.

Falkenberg har valt Eklund för att han stämmer överens med den profilbild av tränare som klubben satte upp inför 2013:

"Utifrån dessa kriterier är Hasse Eklund ett lika självklart val 2015 som när han rekryterades 2013. Vi vet att vi får en bra och ambitiös fotbollstränare som dessutom är en fantastisk människa. Han brinner för att vara med och utveckla klubben och vi ser fram emot att fortsätta där vi slutade", säger sportchefen Håkan Nilsson.