Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

E-Streets nya stora nöjessatsning – tar dansbandseliten till Stenstan

E-Street tar dansbandseliten till Sundsvall i konceptet Torsdagsliv.

Gilla Mittnöje på Facebook för fler nöjesnyheter

Nu gör E-Street en ny satsning på livemusik.

Krogens nya koncept Torsdagsliv ska ha liveunderhållning på två scener med Sveriges dansbandselit på stora scenen och pianobar, trubadur och karaoke på den lilla scenen.

– Vi tror att Sundsvall är moget för en riktig nöjeskväll på torsdagar och Torsdagsliv kommer att erbjuda liveunderhållning som ska locka en bred publik. Folk ska kunna komma hit och äta gott, lyssna på bra livemusik och ta en svängom till Sveriges bästa dansband, säger Peter Eliasson, delägare på EStreet, i ett pressmeddelande.

Torsdagsliv är ett pilotprojekt i samarbete med flera aktörer i Dansbandssverige. Faller satsningen väl ut i Sundsvall är tanken att det ska kunna gå att applicera på andra städer i förlängningen.

– Torsdagsliv är en långsiktig satsning och vårens bokningar för stora scenen är klara. Det är med stolthet vi presenterar Black Jack, Streaplers, Martinez och Expanders som är några av de publikmagneter som kommer att bjuda upp till dans den här säsongen, säger Peter Eliasson.

Först ut på stora scenen torsdag den 17 mars är Perikles, kända för bland annat "Var ska vi sova i natt?".