Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Duo sparkas efter festkväll

/

Kramfors, succénykomling i division 3 mellersta Norrland, bryter med sina engelsmän Jamie Steel och James Stewart med omedelbar verkan.

Annons

– Vi har inget annat val. Det har hänt saker som vi som idrottsklubb inte kan acceptera, säger Mikael Berggren, fotbollsansvarig hos Kramfors-Alliansen.

Klubben hade ett styrelsemöte i tisdags och i går meddelade man spelarna Jamie Steel och James Stewart att kontrakten bryts och att de måste lämna klubben.

– Om man plockar hit spelare för att ingå i en seriös verksamhet räknar man med att de ska sköta sig. Om de då vill gå ut med polare och ta en bira, ja då fungerar det inte längre, säger Berggren.

Kramfors har fått en kanonstart på säsongen och ligger tvåa i serien och mittfältaren Jamie Steel, som tillhörde klubben även förra säsongen, har varit lagets genomgående bäste spelare. Men enligt Berggren spelar det ingen roll, förtroendet är förbrukat.

– De var ut på krogen och tog några pilsner dagen före matchen mot Friska Viljor. Redan direkt efter matchen började det glunkas om att något hänt och sedan kollade vi upp saker och ting och det stämde att de inte följt våra regler.

Annons