Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dubbla konserter med Elvisnostalgi i Bjästa

Nätra Hembygdsförening bjöd in till ”Elvis in Memory” i Entrébyggnaden, Bjästa onsdag 11 november.

På grund av den rådande coronasituationen och stor efterfrågan så blev det både en eftermiddags- och en kvällskonsert med 50 personer på varje och avstånd mellan borden där publiken fick slå sig ner och sitta sällskapsvis.

På scenen fanns välkända Pär-Åke Stockberg, Klas Norberg, Ronnie Sahlén och Tommy Thelin som i en härlig blandning framförde och tolkade Elvis odödliga musikskatt från hela hans karriär, med såväl rockigare som lite lugnare låtar.

Publiken fick även veta en hel del bakgrundsfakta och kuriosa kring många av låtarna. Välkända klassiker som Don’t Be Cruel”, ”Teddy Bear”, ”Paralyzed”, ”All Shook up”, ”Blue Suede shoes”, ”Hound dog” och ”Love Me Tender” varvades med en och annan mindre känd Elvislåt och någon gospellåt. Kaffe med smörgås serverades vid borden.

Publiken gav de medverkande många applåder och tog sig sedan hemöver i novembermörkret, uppfyllda av en härlig musikupplevelse och Elvisnostalgi.

Guldkusten

Näraskribent

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Allehanda Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel