Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Dragan är tillbaka

/
  • Förra säsongen gjorde Dragan Kapcevic en match med Anundsjö, när han spelade derbyt mot FV på Skyttis. Då gjorde han två mål och blev matchhjälte.

Förra säsongen spelade han en match – och var kung på planen.
Nu är Dragan Kapcevic tillbaka igen, i Sollefteås dress.
– Det ska bli roligt att spela igen, säger han.

Annons

2007 lämnade anfallaren Dragan Kapcevic Anundsjö för spel i Sollefteå. Efter en tids spel med Giffarna råkade han ut för en allvarlig bilolycka i jobbet – han körde av vägen, voltade med bilen och blev fastklämd.

Efter en tids sjukhusvistelse och efterföljande rehabilitering gjorde Dragan i fjol comeback på fotbollsplanen – i Anundsjö, mot Friska Viljor på Skyttis. Då gjorde han två mål och var kung på planen.

Men säsongen blev kortvarig. Skadorna efter olyckan gjorde sig påminda och det blev inte spel i några fler matcher för Dragan 2008.

Nu är han tillbaka igen.

I Sollefteå.

– Det har gått bra. De sista åtta månaderna har jag tränat ganska hårt och nu har jag inga bekymmer alls, säger Dragan, som skrev på för Giffarna i veckan och gör debut mot Friska Viljor i dag.

Han gör comeback mot samma lag som han sänkte i derbyt förra säsongen.

– Det ska bli roligt att spela igen. Det var ett tag sedan jag var med i en match, och vi får se hur formen är, säger Dragan och skrattar.

Dragan har i alla fall tränat division 2-mässigt de senaste veckorna. Han har nämligen tränat med – FV.

– Jag har bra kontakt med Friska Viljor och de blir nog inte sura om jag gör mål, säger Dragan, som inte har någon särskild målsättning med comebacken, utan huvudsaken för honom är att han är tillbaka i spel igen, frisk och hel.

– Jag vill inte sätta någon press på mig själv. Jag vet inte om jag får spela, men om jag får vara med så ska jag se till att spela så bra som möjligt under den tid jag är på planen. Huvudsaken för mig är att jag orkar.

Dragan bor i Ö-vik och kommer att pendla till Sollefteå tillsammans med en annan anfallare; Daniel Johansson, som ju haft en knackig start på säsongen och bara gjort ett mål så här långt.

– Det är dags för Daniel att göra mål nu, säger Dragan och skrattar.

Annons