Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dop i Ångermanland

I Dals kyrka döptes 9 december Jarmo Leon Matheo, son till Thomas och Elin Ölmerud Uotela. Doppräst var Karin Bodin

I Själevads kyrka har Axel Tommy Niklas Forsgren döpts, son till Niklas Holmqvist Forsgren och Cecilia Edlund Forsgren. Präst var Catharina Larsson och kantor Marie Hörnell.

I Själevads kyrka har Erik Ivar Thor Jansson döpts, son till Andreas Jansson och Erika Boström. Präst var Catharina Larsson och kantor Marie Hörnell som sjöng solo.

I Själevads kyrka har Wilma Lindberg döpts, dotter till Niklas Lindberg och Hanna Söderlind. Präst var Catharina Larsson, kantor Marie Hörnell och solist var Mikaela Bejedahl.

I Själevads kyrka har Isak Lars Jacob, son till Linn Jacobsson och Henrik Andersson, blivit döpt av Zandra Zinner.

I Själevads kyrka har 17 december Tommy Michiel Noel, son till Alexandra Vestin och Joey Reijinz, Gullänget blivit döpt. Präst var Ulla-Britt Sundin och kantor Jonas Nyström som både sjöng och spelade. Dopfest hölls i församlingshemmet.

I Själevads kyrka har 17 december Elin Minna, dotter till Veronica Vestman och Jimmy Karlin, Domsjö blivit döpt. Präst var Ulla-Britt Sundin och kantor Jonas Nyström. Emmelie Nilsson sjöng två solosånger. Dopfest hölls i Domsjö församlingshem.

I Örnsköldsviks kyrka döptes 9 december Levi Sivertsson. Föräldrar är Karin och Daniel Sivertsson, Örnsköldsvik.

Präst var Jan Grimell. Vid orgeln återfanns Niklas Jansson. Elin och Oscar Lockneus sjöng solosång.