Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dolly Style till Stadsfesten

I lördags åkte de ur Melodifestivalen i Andra chansen.
Nu är barnfavoriterna Dolly Style klara för Härnösands Stadsfest.

Gilla Mittnöje på Facebook för fler nöjesnyheter

Gruppen Dolly Style har snabbt blivit barnens favoriter. Ifjol gick det till final i Melodifestivalen med låten ”Hello hi” och i år gick det till Andra chansen i samma tävling med låten "Rollercoaster". Oavsett den tidiga sortin i årets schlagertävling verkar ett intresse finnas för gruppen - med tanke på att det nu är klar för Härnösands Stadsfest.

Dolly Style består av Holly (Alexandra Salomonsson), Polly (Marielle Myhrberg) och Molly (Mikaela Samuelsson).

– Som vanligt försöker vi alltid hitta något för alla målgrupper och 2016 känns som Dolly Styles år. Dessa tre tjejer, som "kommer från ett dockhus i Dollyville", kommer att trollbinda hela publiken. Gruppen hade en otrolig sommar förra året och slagit publikrekord efter publikrekord. Dolly Style spelar hos oss fredagen den 15 juli, berättar Dino Vulic i arrangörsstaben.

Förra sommarens upplaga av Härnösands Stadsfest blev en stor succé med runt 13 000 besökare under de två festivaldagarna, vilket innebar publikrekord. Kommande festivalupplaga hålls 15-16 juli.

Klara artister sedan tidigare är Petter och Norlie & KKV.

LÄS ÄVEN: Succéduo klar för Härnösands Stadsfest

LÄS ÄVEN: Petter klar för Stadsfesten