Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dokusåpadeltagare från Sundsvall dömd till fängelse: "Minns inte riktigt vad som hände"

Dokusåpadeltagaren MonaLisa Skinnari är dömd för grov misshandel av en annan kvinna.
Men TV3 låter henne delta i tv-programmet "Cirkus Magaluf".
– Det framkom efter inspelningen, säger Wayne Seretis, tillförordnad presschef på MTG Sverige.

MonaLisa Skinnari från Sundsvall är en av deltagarna i TV3:s "Cirkus Magaluf" som har premiär den 7 mars. Hon är också dömd i Sundsvalls tingsrätt till ett års fängelse för grov misshandel.

Händelsen utspelade sig på en krog i Sundsvall i april i fjol. Dokusåpadeltagaren ska då, enligt tingsrätten, oprovocerat ha kastat innehållet i ett glas på en annan kvinna – för att därefter slå glaset i offrets ansikte och slutligen kasta det i hennes nacke.

Brottet betecknas som grovt eftersom MonaLisa Skinnari, enligt åklagaren, visat särskild hänsynslöshet – den drabbade kvinnan ska ha fått svåra skärskador i ansiktet.

MonaLisa Skinnari har i förhör med polisen uppgett att hon inte har några minnesbilder från händelsen.

– Just då var jag i en väldigt dålig fas av mitt liv. Jag hamnade snett och i fel sällskap. Jag minns inte riktigt vad som hände den kvällen, men det blev en vändpunkt för mig. Jag valde att lämna Sundsvall och allt bakom mig. Det var då jag åkte till Magaluf, säger hon till ST.

Hon jobbade som säsongsarbetare i en bar i Magaluf på Mallorca när hon fick frågan av TV3 att vara med.

Skinnari har inte tidigare dömts för något brott.

– Jag blev chockad över att straffet blev så högt. Jag har aldrig varit inblandad i något brottsligt förut.

– Jag har mått jättedåligt. Det som jag anklagas för känns inte som något jag skulle kunna göra mot en annan människa. Jag vill varna andra unga att det kan gå väldigt snett och att man ska bryta sig loss innan det blir alldeles för sent.

Domen är överklagad till hovrätten.

Gilla Mittnöje på Facebook för fler nöjesnyheter