Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Skytteligaledaren säker på seger när Allehanda livesänder: "Vi vinner med 4-1"

KB65 har bara tappat nio poäng på 14 omgångar och toppar herrfyran inför slutspurten av säsongen - i morgon möter laget poängsvaga Lugnviks IF, en match vi på Allehanda kommer att livesända.

Annons

Toppen mot botten och 19 poängs differens mellan lagen - fredagens möte på Forssvallens IP ska på förhand bara kunna sluta på ett sätt, en mening som skyttekungen Albin Lindblad, KB65, delar då han inför matchen är säker på att laget tar tre nya poäng.

– Vi vinner med 4-1, eller någon liknande siffra. Men vi kommer att vinna i alla fall.

Precis som laget står Albin Lindblad i ensam majestät i topp av tabellen, skytteligan, då han med sina 15 gjorda mål är den som gjort överlägset flest mål i hela serien.

... Hur många blir det i morgon?

– Det blir väl ett mål i alla fall.

För Albin blir det första gången han spelar inför åskådare utanför idrottsplatsen, likt väl som att det blir första gången en match han spelar kommenteras av en expertkommentator.

Nervöst?

– Nej, jag tror inte man kommer tänka speciellt mycket på att ni är där och filmar. Det känns lugnt!

Albin Lindblad

Med åtta omgångar kvar av säsongen, och bara ett poäng ned till Älgarna IF, är nu alla poäng viktiga för KB65 - som siktar mot division 3.

– Vi har fått klartecken från föreningen att vi får ta klivet upp om vi vinner serien så nu är det full fokus på avslutningen och att vinna alla matcher.

KB65 känner sig alltså redo för trean?

– Ja, det tycker jag. Vi har en bra grundtrupp och om vi får spetsa den med några nyförvärv så har vi den serien att göra.

Mer läsning

Annons