Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kramfors ukrainska nyförvärv glänste i debuten – sköt två mål efter att ha rest i 24 timmar: "Han gör det otroligt bra"

Kramfors kan ha gjort årets fynd i länsfotbollen - den 22-årige ukrainaren, som tillhört storklubben Sjachtar Donetsk, imponerade stort i sin debut och var bara centimeter från att skjuta ett hattrick. "Vi kommer få stor nytta av honom"

Annons

Läs mer: Se Kramfors Alliansens vilda glädjescener i omklädningsrummet efter derbysegern

Att Yevgen Yefremov är ämnad för större ligor bevisade han direkt i sin debut - en debut som kom mindre än ett dygn efter en 24-timmar lång resa från Ukraina till Kramfors.

Det dröjde bara 30 minuter innan han på allvar hade presenterat sig då han med ett välplacerat skott placerade in 0-1 bakom en chanslös Adrian Tarberg i Sollefteås målbur - ett mål han senare i den andra halvleken följde upp med att förvalta ett friläge på bästa sätt, med en chipp över en utrusande Tarberg.

– Han har inte ens hunnit träna med oss, och kanske börjar han lite segt, men efter 15-20 minuter kommer han igång och då visar han vilken klass han håller, säger Kramfors tränare Henric Karlsson och fortsätter:

– Målen han gör håller väldigt hög klass.

Med 20 minuter kvar att spela, i derbyt som Kramfors vann med 1-4, byttes Yevgen ut och hyllades då från de tillresta Kramforssupportarna, som var många.

– Han fick en bra start här men vi kände att efter ha rest så länge som han gjorde var det bästa att byta ut honom.

Mer läsning