Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Allison matchhjälte

/
  • Hypervasse Anthony Allison gjorde Frånös båda mål i segermatchen mot Timrå.

Frånö SK studsade tillbaka direkt efter plumpen i protokollet mot Frösö senast.
– I dag var det en helt annan inställning hos killarna och självklart är vi glada över tre poäng, sa Frånötränaren Jan "Mellis" Nordqvist efter matchen.

Annons

Segerorganisatör i hemmalaget var nyförvärvet Anthony Allison som stod för båda målen i en match som Frånö vann med 2-1.

Frånös hypervasse forward Allison presenterade sig direkt i matchen när han träffade stolpen direkt efter avspark.

Sedan dröjde det dryga kvarten innan han och Frånö fick utdelning. Först revs Allison ned i straffområdet vilket resulterade i en straff samt en frilägesutvisning för Timrås Mattias Norin.

Straffen tippade Timrås målvakt Marcus Krutzén i stolpen, men på egen retur satte Anthony Allison bollen i nät.

Sedan dröjde det inte mer än fem minuter innan Allison gjorde avtryck igen. Den här gången svarade han för ett eget konstnummer som utmynnade i att han elegant rullade in bollen i öppet mål.

Smakstart för Frånö som i det här läget hade full kontroll över matchen och med en man mer i 70 minuter såg de länge ut att gå mot en säker seger.

– Ja, vi borde stängt den här matchen tidigare och inte bjudit in Timrå som vi gjorde, ansåg "Mellis" mycket riktigt och syftade på gästernas reducering som kom med 10 minuter kvar av matchen.

Efter det målet spred sig lite oro i Frånöleden och Timrå var faktiskt inte alls långt borta från en kvittering också.

Men hemmalaget höll undan och tog en välförtjänt tre poängare i en ganska tuff match som domaren Richard Grad hade vissa besvär med.

– Vi fick lite problem och matchbilden förändrades när Marcel (läs Ciortan) tvingades byta på grund av en skada i ansiktet. Han är liksom spindeln i vårt spel.

– Men jag tycker att vi vinner fullt rättvist eftersom Timrå i stort sett bara skapade tre målchanser på hela matchen.

Mer läsning

Annons