Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Din Tur om regler för sjukresor – vi måste kunna samordna: "Beklagar om du fått ett dåligt bemötande"

Annons

Svar på insändaren Samtrans måste ändra kundfientliga regler för sjukresor – och behöver en kurs i vett och etikett publicerad 11 december.

Tack för din synpunkt. Det stämmer att sjukresor med taxi för planerade vårdbesök ska bokas senast två vardagar innan besöket. Anledningen till detta är att vi på Din Tur kundcenter ska kunna samordna resorna på ett bra och kostnadseffektivt sätt. Hos oss har du möjlighet att boka din resa upp till 14 dagar innan vårdbesöket.

Vi beklagar om du upplever att du fått ett dåligt bemötande när du varit i kontakt med oss på Din Tur kundcenter.

När du får en sen kallelse vill vi att du hör av dig nästkommande vardag så hjälper vi dig att boka en resa som passar dig.

Vi beklagar om du upplever att du fått ett dåligt bemötande när du varit i kontakt med oss på Din Tur kundcenter. Din synpunkt är viktig för oss i vårt kvalitetsarbete och bidrar till att förbättra vår dialog med er resenärer.

Med vänlig hälsning,

Michaela Björk,

informatör på Din Tur

 

■■ Följ Allehanda Ordet fritt på Facebook

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel