Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Detaljen som gör att Foppa tror på Löven – och får medhåll av Challe: "Får lättare att vinna nu"

BIK Karlskoga engagerar men kommer att få det svårt nu. Det är båda hockeyexperterna Peter Forsberg och Challe Berglund överens om.

Var med och spela om miljonerna på V75 här

– Ska man gå långt i slutspel så måste målvakten vara på topp. Nu har Karlskoga fått sin under året storspelade Tim Juel skadad. Inte för att jag tycker backupen är dålig men visst får Löven det lättare att vinna nu, slår Peter Forsberg fast.

Challe Berglund ser också en klar favorit och dessutom helgens bästa vinstchans i mötet mellan de båda finaljagande lagen:

– Björklöven och Karlskoga har vänt serien upp till Umeå. Jag räknar med att Löven tar två raka segrar nu och därmed sätter sig rejält i förarsätet när det gäller att kvalificera sig till den Hockeyallsvenska finalen, säger Challe.

NHL och travets V75 på Jägersro finns också med i mixen och där lämnar experttrion bland annat intressanta avslag. Vilka det är och fler heta tips går att läsa gratis här.

Bästa oddsen på ishockey – läs mer här

Åldersgräns för spel är 18 år. stodlinjen.se

Ovan artikel är framtagen av Bonnier News Brand Studio och ATG och är ej en artikel av nyhetsredaktionen.