Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"Det här är sista försöket"

Morgondagens välgörenhetsmatch i Ramsele kan avgöra om det blir fortsatt spel för Peter Forsberg eller om han lägger av.

Annons

För tre månader sedan opererade Peter Forsberg – som missade ett 30-tal matcher förra säsongen på grund av olika skador – högerfoten i ett sista försök att rädda karriären.

Nu är han tillbaka på is.

När Modo gick på is i dag så var han med.

– Det är kul att vara på is igen. Jag gick på för en vecka sedan och körde lite med 15-åringarna på Modos ishockeyskola, säger han.

I morgon möter hans Icebreakers Ångermanlandskombinationen i Ramsele.

Håller inte foten den här gången så är karriären över.

– Det här är det sista försöket. Jag vill veta hur det blir så fort som möjligt men det är omöjligt att veta hur det kommer att gå. Jag ska känna mig för den kommande veckan innan jag bestämmer mig för om det blir något mer spel, säger han.

Hur känns foten nu?

– Helt okej. Jag har väl inte alltför stora förhoppningar men det kändes dumt att inte ge det en sista chans nu när jag har opererat foten.

Modos sportchef Fredrik Andersson:

– Han är fortfarande en fantastisk spelare och det är klart att vi hoppas han ska kunna fortsätta spela. Vi ska sätta oss ned och ta ett snack med honom efter den här veckan.