Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"Det blir tufft framöver"

Veteranen Josefine Engwall bombade in ledningsmålet. Men bottenkonkurrenten Morön vände – och vann.
– Det blir tufft framöver, säger Själevads tränare Tommie Andersson.

I en första halvlek som dominerades av Själevad hade också laget ledningen. Comebackande Josefine Engwall tryckte till från drygt 30 meter och satte bollen stenhårt i nättaket. Trots Själevads speldominans kunde gästande Morön kvittera i slutet av den första halvleken. Ett mål som kom att prägla den andra halvleken.

– Vi har mycket lägen och hittar rätt med djupledsbollarna, men vi är inte riktigt där och är inte tillräckligt giftiga framför målet, säger Själevads tränare Tommie Andersson och fortsätter:

– Vi har ingen tur. Målet som Morön gör i slutet är så viktigt för dem.

I den andra halvleken var Morön det starkare laget och tog också ledningen i mitten av densamma. Ett mål som kom att bli det sista i matchen. I och med förlusten ligger Själevad nu näst sist i tabellen tre poäng bakom Morön som dock har en match mer spelad och betydligt sämre målskillnad än Själevad.

– Förlusten försämrar våra chanser avsevärt. Jag är besviken att vi inte lyckas göra fler mål mot Morön. Det är inte bra, säger Andersson.

Under höstsäsongen har Själevad fått in tre nygamla spelare. Det är mittfältarna Johanna och Josefine Engwall samt anfallaren Josefin Larsson. Mot Morön spelade de sistnämnda från start.

– De bidrar med rutin och är skickliga spelare, men har inte orken och tajmingen för tillfället.

Hur ser du på att peta yngre spelare för dem?

– Det har jag inga problem med. Just i den här matchen ville vi ha en mer offensiv balans och då passade laget vi ställde upp med i dag bättre.