Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Den svenska startelvan

Sverige ställer upp med den väntade startelvan i lördagskvällens VM-kvalmatch mot Danmark.

Enligt kvällstidningarna ser laget ut så här:

Andreas Isaksson - Mikael Nilsson, Olof Mellberg, Daniel Majstorovic, Behrang Safari - Rasmus Elm, Anders Svensson, Kim Källström, Samuel Holmén - Zlatan Ibrahimovic, Henrik Larsson.

En timme före avspark, som är 20.00, blir startelvorna offentliga.

Över 10 000 svenska supportrar väntas till Köpenhamn.

Allt pekar på att Sveriges VM-öde avgörs i kväll mot Danmark i Parken.

Vi har sagt att vi hade fyra cupfinaler framför oss under hösten. Vi har vunnit två och nu ska vi vinna två till, sade Lars Lagerbäck. Jag vet att det i teorin inte är en helt avgörande match, men jag säger det ändå: det är en helt avgörande match, summerade högerbacken Mikael Nilsson sina känslor på den sista presskonferensen före match.

Seger mot Danmark innebär att fotbollslandslaget som sämst slutar tvåa i gruppen och får en play off-plats vid vinst mot Albanien på onsdag. Vid poängtapp på Parken måste svenskarna stanna uppe sent i kväll för att se hur det går mellan Portugal och Ungern för att få veta förutsättningarna inför slutomgången. Oavgjort är ett svenskt önskeresultat mellan Portugal och Ungern som har avspark klockan 21.45.