Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Delad pott i Scandinavium

Inte var det vackert.

Inte var det effektivt.

Men, lite spännande var det när Frölunda och Timrå spelade 3-3.

Tre lika efter ordinarie speltid och en mållös förlängning. Båda lagen får vara nöjda med att de åtminstone fick med sig en poäng.

Efter en tråkig och händelsefattig första period blixtrade matchen till i inledningen av den andra.

Knappt tre minuter in i mittperioden dundrade Mikael Johansson in ledningsmålet för Frölunda. Hemmalagets glädje blev dock inte långvarig. Drygt två minuter senare kvitterade Timrå till 1-1. Efter ett mönsteranfall överlistade Magnus Pääjärvi-Svensson Johan Holmqvist i Frölundas mål. Samarbetet med kedjekamraterna Anton Lander och Laurent Meunier var mycket bra.

Efter målen återföll dock lagen till spelet från första perioden när man mest åkte omkring och markerade varandra. Det gällde att krympa ytorna och inte släppa till några misstag.

Hemmapubliken visade sitt missnöje när man i slutet av mittperioden buade ut hemmaspelarna när man på en utvisning inte lyckades producera en enda riktig målchans. I stället var det Timrå som hade ett skott i stolpen.