Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dan Anderssons öde på Corona-träff i Ramvik

Den 24 september samlades vi åter för Corona-träff på Ramviks Folkets hus. Platserna var sedan länge slutsålda och på scenen stod Åke och Karin Wiberg.

Vi fick följa med dem båda i berättelsen om Dan Anderssons tragiska öde. Karins fantastiska berättarförmåga och vackra fiolspel blandades med Åkes dragspelstoner och fina sång. Vi fick höra många av Dan Anderssons vackra texter med tonsättningar av bland annat Thorstein Bergman och Gunde Johansson. Mysfaktorn var hög trots att vi var tvungna att hålla Corona-avstånd. Publiken fick med sig både sorg och glädje och gick hem nöjda över både underhållningen och mackan i fikapausen.

Nästa Corona-träff är söndagen den 11 oktober då vi gästas av Peter & Ellinor Duo. Makarna Peter och Ellinor Stenlund är nyligen inflyttade till Härnösand. De har turnerat tillsammans sedan 2007 och har före det solokarriärer på var sitt håll sedan 90-talet. På Ramviks Folkets hus bjuder de på en kväll fylld av originalmusik med tänkvärda texter som behandlar både allvar och humor ja allt "Mellan himmel och jord"

Välkomna då.

Emma Ekebjörk

Näraskribent

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Allehanda Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel