Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Damon kan hoppa av ny Bourne-film

Annons

Regissören Paul Greengrass hoppar av den fjärde Bourne-filmen. Därmed är det också osäkert om Matt Damon kommer att fortsätta i rollen som hemlige agenten Jason Bourne.

Damon och Greengrass har samarbetat i två Bourne-filmer och utan favoritregissören är Damons medverkan i fara, skriver branschtidningen Variety.

Matt Damon berättade för TT Spektra i samband med filmfestivalen i Venedig i september att han såg fram emot en fjärde Bourne-film:

Jag skulle tycka att det vore väldigt kul. Och de har ju gått mycket bra ekonomiskt.

Men enligt Variety har Matt Damon inte skrivit på något kontrakt om en fjärde film.

De tre Bourne-filmerna har både blivit stora publikframgångar och kritikerhyllade och filmbolaget vill så gärna göra en fjärde film att de tänker fortsätta projektet med en ny huvudrollsinnehavare om Matt Damon hoppar av, skriver Variety. Precis som Bondfilmerna fortsatte utan Sean Connery och Batman spelats av olika personer genom åren.

Paul Greengrass regisserar Matt Damon i kommande filmen "The green zone", som beskrivs som "Bourne i Irak". Filmen får premiär i mars.