Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Då hålls extrakonserten med Springsteen – "Intresset var långt större än antalet biljetter"

Köerna blev långa både utanför biljettombuden och på nätet. Och när biljetterna väl släpptes tog de slut på en dryg halvtimme.
Nu blir det en extrakonsert med Bruce Springsteen på Ullevi i sommar.

Det blev inte oväntat en rykande åtgång när biljetterna till Springsteens nästa besök på Ullevi, den 25 juni, släpptes. Redan efter mindre än en timme meddelade arrangörerna Live Nation att det blir ytterligare en konsert två dagar senare.

– Det är fantastiskt på alla sätt att intresset fortfarande är så otroligt stort för Bruce. Redan vid 9 kunde man konstatera att intresset var långt större än det antal biljetter som Ullevi rymmer, säger Kristofer Åkesson, presskontakt på Live Nation.

– Då kunde vi släppa upp ytterligare en konsert, två dagar senare.

Biljetterna till extraspelningen släpptes i samma stund.

Det är alltid vårt jobb att titta på alla eventualiteter. Men vi måste fokusera på den första konserten, den vi har bokad och bekräftad, först, förklarar Kristofer Åkesson.

Blir det en tredje konsert också om extraspelningen blir full snabbt?

– Nej. Men att fylla Ullevi två gånger vore fantastiskt.