Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Cheptene höll nollan åt Höga Kusten Fotboll

Höga Kusten har kämpat på med få spelare den senaste tiden. Bortamötet med Umedalen var inget undantag.
– Men grabbarna kämpade jättebra framför vår duktiga målvakt, berömmer spelande tränaren Sergiu Tanurchov efter 0–0.

Division 3-tabellen har varit en dyster läsning den här säsongen för anhängarna av Höga Kusten Fotboll.

Laget har varit fast förankrat i de nedre regionerna och ligger inför omstarten på näst sista plats med endast fem inspelade poäng.

– Det har inte alls blivit som vi tänkt oss. Vi kommer att se över om vi kan förändra i truppen inför höstomgångarna. Helt klart är i alla fall att reservmålvakten Tonu Gheorghe och forwarden Mario Kennedy lämnar oss, avslöjar den sportsligt ansvarige Calle Sundqvist som annars vill avvakta med övrig namngivning.

I den sista omgången innan uppehållet mötte kustengänget serietian Umedalen på bortaplan.

– Det blev en ganska jämn match där vi försvarade oss bra och försökte gå på kontringar. Vi hade faktiskt en boll inne, men den vinkades av för offside. Alexei Josan väggspelade med Tonu Gheorghe men vi fick tyvärr inte det godkänt, berättar tränaren Sergiu Tanurchov.

Strax därefter fick passningsläggaren Georghe sitt andra gula kort och Höga Kusten fick avsluta sista fjärdedelen med en man mindre.

– Umedalen hade några farliga hörnor, men vår målvakt Evgeniu Cheptene var så där bra som han var i de flesta matcherna ifjol, berömmer Tanurchov som annars ville framhålla hela laget.

MATCHFAKTA

Umedalen–Höga Kusten 0–0

Utvisning: Tonu Gheorghe (65 min)