Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Cassetti avgjorde Romderbyt

Försvararen Marco Cassetti mötte ett lågt inlägg från höger och stötte in 1-0 till Roma i huvudstadsderbyt mot Lazio. Det betydde seger och tre viktiga poäng för Roma, som haft en tung höst.

Roma får tacka målvakten Julio Sergio för att Lazio inte tog ledningen efter en dryg timme. Mauro Zarate sköt i stolpen och returen hamnade hos Stefano Mauri som satte foten till. Bollen gick rakt mot ett nästan helt öppet mål, men Sergio lyckades på något sätt, från sittande position, kasta sig uppåt och styra bollen över ribban. En makalös räddning.

Matchen avbröts både en och två gånger i den första halvleken på grund av oroligheter på läktaren, där fansen bland annat avfyrade fyrverkeripjäser. Efter slutsignalen blev det åter tumultartat när lagens spelare och ledare hamnade i luven på varandra.