Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Carina kommer tillbaka igen

I höst kan Carinas Service i Backe återuppta sin verksamhet som legat nere sedan en kall januarinatt 2006 när företagets stora industrilokal totalförstördes vid en våldsam brand.

En ny verkstadslokal har börjat byggas på samma plats som den gamla. Om allt går efter planerna kommer företaget, som vid brandtillfället sysselsatte fem personer, börja flytta in i de nya lokalerna i augusti-september.

Det har varit en påfrestande tid för företagets ägare Carina Hedström, tiden som gått efter den våldsamma branden som förstörde allt för henne efter ca tre års verksamhet.

- Det är roligt att det nu är igång igen så att man får börja jobba, menar Carina som suttit i otaliga möten med försäkringsbolaget.

Den gamla industrilokalen som var på ca 1400 kvadratmeter hade tidigare varit både snickeri, yrkesskola för fordonsmekaniker och efter en ombyggnad lokal för Samhalls verksamhet i Backe fram till det man byggde nya lokaler.

- I den del som man kunnat återanvända betongstolpar och golv kommer det att bli blästrings och lackerings lokaler. Även tidigare fanns ett måleri i firmans lokaler, nu blir det en utökning. Sedan blir det verkstad och kontorsdel, berättar Carina Hedström som när den nya lokalen blir klar får en yta på ca 1100 kvadratmeter att husera i med sitt företag.BJÄRNE ENGHOLM


Webbredaktör
MADELENE HOLMGREN
070-650 31 67