Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Carin har fått Stadt på fötter

Anrika Stadshotellet i Härnösand har levt upp igen. En svensk mästare i friidrott ska se till att hotellet återtar sin ställning som ledande hotell.

- Det är ett hårt jobb, men vi har kommit en god bit på väg, säger före detta friidrottaren Carin Edholm, 44, hotelldirektör på First Hotel Stadt.

I 1,5 år har hon varit på plats i Härnösand och så här långt tycks de norska ägarna till First Hotel Stadt vara nöjda.

- Idrotten gav mig väldigt mycket som jag har stor nytta av i arbetslivet. Vara noggrann, sätta upp mål och ge sig tusen på att nå ditt. Där egenskaper som man får genom sporten, säger hon.

I fjol gick hotellet med vinst och under det senaste året har hotellet ökat sin beläggning.

- Det finns en stor framtidstro här i Härnösand, det gäller att ta tillvara på den. Det är en jättefin stad att stanna till i, det säger alla som bor här. Men det vi saknar är spännande aktiviteter under helgerna. Det kan vara bra artister eller spännande utflykter som gör att man bor här, säger Carin, och konstaterar att det finns planer för framtiden, förutsatt att hotellet fortsätter visa bra resultat.


OLA THELBERG
070-218 31 09