Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Butiker nyöppnade i Kramfors

Två butikspremiärer ägde rum i Kramfors på fredagen. Den ena svarade Terra-cotta för som öppnade i sina rejält utökade lokaler.

Genom att ta över de lokaler som Mode för dej tidigare hade, och som ligger vägg i vägg med Terra-cotta, har man nu fått ordentligt med svängrum i butiken.

- Jag ville utveckla damsidan och det går inte att göra om man inte har utrymme. Men nu har vi en ren barnavdelning och en avdelning med enbart damkläder, säger Terra-cottas ägare Maria Larsson.

Utvidgningen har också gjort att man utökat personalstyrkan. Susanne Fahlén har nyanställts och Sorina Jonsson har fått mer arbetstid. Dessutom jobbar, precis som tidigare, också Marie Hagström samt Maria Larsson själv i butiken.

Den andra premiären gällde Benerotts hund och katt som nu öppnat på Stationsgatan. De har sedan tidigare butik i Bollstabruk och den ska finnas kvar även i fortsättningen.


MARGARETA CRONQUIST
070-650 24 61