Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brux står för sommarens sista musikfest

Nu har semestrarna tagit slut och hösten är på intåg, men i Örnsköldsvik finns det ingen anledning att deppa för det. Brux firar det med Sommarens sista party på fredag kväll.

Annons

De flesta har nog kommit tillbaka till jobbet efter sommarens ledigheter. Med istället för att se hösten som något tråkigt ordnar eventbolaget Karlsson & Norberg fest på Brux, Sommarens sista party.

Läs också: Coming of Age firar med rejält kalas för debutskivan

– Det blir en bra kombination. Man kan se det som en kickoff inför hösten för företag, men även för folk att ladda inför höst och vinter, säger arrangören Per Karlsson.

Karlsson & Norberg låg även bakom Örnsköldsviks-kalaset som hade premiär i somras med bland annat Miriam Bryant som dragplåster.

På Sommarens sista party på fredag är det partybandet Just nu som står för underhållningen.

– Vi frågade oss vad som är typiskt sommar, det är Tomas Ledin. Just nu är ett bra tributeband och de kör nästan hela kvällen, säger Per Karlsson.

Men under kvällen kommer förutom dj:s även lokala förmågor att uppträda.

Läs också: Ångermanlänningar vidare i Idol – därför gick de till slutaudition

– Coming of age kör et akustiskt partyset och sen kommer det till ytterligare ett band från Norrland. Vi vill att det ska vara så mycket underhållning som möjligt under kvällen. Det ska vara party men ändå ett bra häng, säger Per Karlsson.

Den här kvällen är det även invigning av Brux nya terass.

– Om det är bra väder har vi all underhållning där.

Eventbolaget Karlsson&Norberg sitter granne med Brux så det är inte omöjligt att det blir fler arrangemang där.

– Det är tanke även om vi arrangerar mest på Fjällräven center.