Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bråth är bäst i branschen

Örnsköldsviksföretagaren Magnus Bråth är bäst i sin klass. Bråth har rankats som den störste inom sökmotoroptimering. "Det värmer".

Petter Hedman är en välkänd sökmarknadsförare och bloggare som under förra året intervjuat de 43 mest namnkunniga sökmotoroptimerarna i landet.

Intervjuerna är omfattande och innehåller flera olika delar. Statistiken visar bland annat att Magnus Bråth från Örnsköldsvik är den mest aktade sökmotoroptimeraren i landet.

Magnus Bråth, som driver företaget Brath AB i Örnsköldsvik blev bäst i klassen. Elva av de tillfrågade ser just Magnus Bråth som sin förebild, och på andra plats med sex omnämnanden hamnar Urban Grotherus från Urbalill.

Magnus Bråth som satsat på sökmotoroptimering de senaste åren är glad över den uppskattning han nu får.
– Det värmer hjärtat ordentligt. Jag ser det som en motivation till att fortsätta med samma kraft – eller mer. Förhoppningsvis är det min syn på mätbara resultat och sökmotoroptimering som ett hantverk som gör att så många uppskattar mitt arbete.

Här är hela listan:
1. Magnus Bråth 11
2. Urban Grotherus 6
3. Christian Rudolf 5
4. Nikke Lindqvist 5
5. Rand Fishkin 4
6. Aaron Axelsson 2
7. Barry Schwartz 2
8. Bill Slawski 2
9. Danny Sullivan 2
10.Sara Andersson 2

Fakta - Vad är SEO
SEO, sökmotoroptimering är en förkortning av engelskans "Search Engine Optimization" och är arbetet med att se till att en webbplats hamnar högt i sökresultaten i sökmotorer som Google.

Här kan du läsa hela undersökningen.