Annons
Vidare till allehanda.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Brasafton på hembygdsgården i Örbäck

Sommarens fjärde brasafton, onsdagen den 21 juli, på Hembygdsgården i Örbäck, Långsele, samlade återigen en stor publik.

Det satt folk överallt och alla såg ut att trivas. Solen sken men det blåste kallt. När klockan var 19 så tändes brasan och kaffepannan sattes över elden, kvällen kunde börja. Det var Ramzel bestående av Sven-Åke, Tryggve, Nisse och Totte som stod för kvällens underhållning.

Det blev en mycket gemytlig musikalisk kväll med kända och okända låtar, både Ramzels egna och andras i en härlig blandning. Det är svårt att sitta stilla när Ramzel drar igång. Vid fick höra många fina sånger bland annat "När solen färgar juninatten", "Ljus och värme", "Ramseleblues", "Det är här man vet var stigarna går" och avslutningsvis "Vi möts igen". Småprat och historier mellan låtarna är ett trivsamt inslag.

I pausen serverades kaffe med hembakat bröd - ett tack till de medlemmar som bakat.

Tiden gick fort och alltför snabbt var det dags att ge Ramzel en avslutande, välförtjänt applåd. Ännu en trevlig kväll var till ända. Nu ser vi fram emot nästa brasafton onsdag den 28 juli, då Andreas Nilsson svarar för underhållningen.

Ing-Mari Överby

Näraskribent

Skicka in en artikel om något som berör dig

Med Allehanda Nära kan du skriva egna artiklar och få dem publicerade.

Skriv en läsarartikel